Weet je het even niet meer hoe je kan praten met je puberende kind? Merk je ook dat de gezelligheid thuis minder wordt? Dit is vast niet wat je wilt. Je bent iemand die baalt wanneer de sfeer in huis minder wordt. Je merkt dat het best veel energie kost om steeds in discussie te gaan met je kind. Je zou willen dat dit anders was.

En het kan ook anders! Het kan best gezellig zijn met een puberend kind in huis. Het mooie hiervan is, als het lukt om de sfeer goed te houden,  je meer energie overhoudt om dingen voor jezelf te doen. Ik zeg niet dat het makkelijk is, want de puberteit is een lastige tijd. Je kind is aan het veranderen en jij gaat hem meer loslaten. Dat is de reden dat ik dit e-book voor je heb geschreven. Hierin geef ik je tips die helpen om met energie en plezier de puberteit van je kind door te komen.

Ik zeg: “vul onderstaand formulier in en op naar een gezellige puberteit!”

Ja! Die tips ontvang ik graag!

Laat hieronder je gegevens achter en ik stuur je het e-book direct op!