Wil jij je puber soms wel achter het behang plakken? Vind je het lastig dat je niet precies weet wat er in je puber omgaat? Hij vertelt ineens veel minder en reageert kort af. De sfeer in huis wordt steeds ongezelliger. Ga jij je onzekerder voelen over je opvoeding? Vraag je je jezelf regelmatig af: “Heb ik hem wel de juiste tools meegegeven?”

Vind je het moeilijk om je puber los te laten en erop te vertrouwen dat je puber het wel gaat redden? Baal je dat hij het niet goed doet op school en weet je niet hoe je hem kan helpen met zijn schoolwerk?

Zou je willen dat de puberteit wat gezelliger gaat verlopen zodat je energie overhoudt voor andere dingen. Dat je kan genieten van de ontwikkelingen die je kind door maakt? Dat je vaker kan lachen om de dingen die gebeuren tijdens de puberteit? Dat je erop kan vertrouwen dat het wel goed komt met je puber op school en bij zijn of haar vrienden?

Tijdens de intake gaan we kijken hoe ik jullie kan helpen. Je kunt kiezen om als ouder met mij aan het werk te gaan. Of je puber denkt dat zij of hij hulp van mij wil, dan kan dat ook. We gaan samen kijken wat het beste is om de gezelligheid weer terug te brengen in huis en maken een werkbaar plan.

Begeleiding:

Intake gesprek: Gratis
Coaching traject: €65 per gesprek (€300 voor 5x)

 • – 1-1
 • – gesprek duurt 50 minuten
  – Voor ouder of puber
  – Een plan op maat
 • – Ook mogelijk via Skype gesprek

Wat brengt het je?

 • – Je kunt je verhaal kwijt
 • – Handvaten voor meer rust in huis
  – Tips hoe je kunt helpen met het huiswerk
  – Meer genieten van de mooie kanten van de puberteit
  – Meer energie en tijd om dingen voor jezelf te doen

Schrijf je hieronder in en we plannen samen, geheel vrijblijvend, een intakegesprek


Inschrijfformulier