De eerste schoolperiode is voorbij. Je puber heeft hard gewerkt. Misschien zag je dat niet als ouder, maar de hele dag bezig zijn met je vrienden kost best wel wat energie!

Hoe staat het eigenlijk met zijn zelfvertrouwen? En met het zelf vertrouwen van jou? Want als ouder van een puber moet je ook hard werken. Er wordt steeds beroep gedaan op je vertrouwen; vooral het vertrouwen in je puber en in zijn omgeving!

Misschien kun je deze herfstvakantie even de tijd nemen om ervoor te gaan zitten en te zorgen dat je zelfvertrouwen weer een boost krijgt. En dan zou je je puber dit ook kunnen voorstellen, mocht hij zich vervelen……….

Ik heb 3 tips gebundeld om te werken aan je zelf vertrouwen. Heb je deze nog niet gedownload, doe dat dan als nog. Klik op de linkhttp://eepurl.com/dzKZxz en je ontvangt mijn “3 gouden tips voor meer zelfvertrouwen voor jou en je puber! Met deze tips kun je direct aan de slag deze vakantie. Samen of alleen, het maakt niet uit.

Als bonus voor je getoonde belangstelling in de tips, stuur ik je na een aantal dagen nog een extra tip toe.

Veel plezier en vertrouw op jezelf!

Reacties

Your email address will not be published. Required fields are marked *